Jokerikasvatti vetää kättä lippaan Kapaselle ja armeijan päälliköille - katso video!

KalPan hyökkääjä Frank Gymerille Kaartin jääkärirykmentti oli luonteva palveluspaikka, koska hän on kotoisin Helsingistä. Alokasaikana Puolustusvoimien Urheilukoulussa iltalomia ei ole kuitenkaan vielä ollut paljon.

— Alkuun oli aika raskasta, kun ohjelmassa oli paljon seisoskelua, kävelyä, odottelua ja luokassa istumista. Illalla oli aika poikki. Viime aikoina on päässyt treenaamaan paremmin, Gymer kertoo.

Nopealla hyökkääjällä on ainakin riittävän vikkelät jalat metsässä etenemiseen. Mutta entä armeijan kuri? Onko se yhtä kova kuin Sami Kapasella KalPan harjoituksissa?

— En tiedä, kumpi pelottaa enemmän, Kapasen vai päällikön koppiin meneminen… Molempia pitää varmaan herroitella, Gymer heittää kieli poskessa.

Gymer on nauttinut keskusteluista muiden lajien urheilijoiden kanssa. Hän on kysellyt luisteluvinkkejä pikaluistelijoita.

— Aliu Krenar on raskaansarjan nyrkkeilijä, häntä vastaan en ehkä ottaisi treenimatsia, Gymer naurahtaa.

Gymer, 21, on Jokereiden kasvatti, joka haki viime kaudella uutta nostetta uralleen KalPasta. Kausi oli pettymys loukkaantumistenkin takia, mutta nyt hän hakee Santahaminan metsistä uutta virettä syksyyn.

— Rooli jäi pienemmäksi kuin ajattelin. Nyt on tosi isot odotukset tulevasta kaudesta.