Teräväisen ja Ahon maali ei riittänyt siivittämään Carolinaa voittoon Washingtonista

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho tekivät jälleen kaunista yhteistyötä, kun miehet veivät joukkueensa kolmannessa erässä 4–3-johtolukemiin pelissä Washingtonia vastaan.

Maali oli Teräväiselle kauden kymmenes.

Se ei kuitenkaan riittänyt ottelun voittoon, sillä Washingtonin venäläisvahvistus Aleksandr Ovetshkin tasoitti tilanteen muutamaa minuuttia myöhemmin.

4–4-tilanteessa peli siirtyi jatkoajalle. Ovetshkin laukoi maalin verkkoon uudelleen, kun jatkoaikaa oli pelattu noin kaksi minuuttia ja vierasjoukkue vei pelin maalein 4–5.

Florida hävisi Minnesotalle 5–1. Floridan ainoan maalin teki Jonathan Huberdeau ja sen pohjatyöstä piste kirjattiin Aleksander Barkoville.

Florida vaihteli maalin puolustajien James Reimerin ja Harri Säterin välillä useampaan otteeseen. Säteri torjui lukemat 13/14.

Bostonin suomalaisvahti Tuukka Rask puolestaan puolusti joukkueensa maalia luvuin 25/26.  Boston otti vierasvoiton New York Islandersia vastaan maalein 1–5.

St. Louisin ja New Jerseyn tasainen ottelu meni jatkoajalle ja peli päättyi St. Louisin 3–2-voittoon. New Jerseyn Sami Vatanen nappasi syöttöpisteen Nico Hischierin maalista.

Coloradon Mikko Rantanen kirjautti itselleen 2+1-tehot yön ottelusta, kun peli Winnipegiä vastaan päättyi luvuin 3–2 kotijoukkue Coloradon hyväksi. 

Winnipegin Patrick Laine syötti joukkueensa molemmat maalit.

Vegasin ja Nashvillen ottelu päättyi Vegasin 3–0-voittoon. Ottelussa suomalaisosaamista tarjoilivat Erik Haula, jolle kirjattiin syöttöpiste Jonathan Marchessault'n maaliin ja Nashvillen suomalaismaalivahti Pekka Rinne, jonka torjuntalukemat olivat 28/30.