Selin: HIFK:n sarjasijoitus on niillä haminoilla kuin pitääkin

Ari-Pekka Selinin mukaan HIFK:n kausi on ollut aika kaksijakoinen. Kuva Europhoto/Jukka Rautio

HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin totesi KalPa-pelin jälkeen joukkueensa kauden ollen aika kaksijakoinen.

- Ensin oltiin vastatuulessa ja sitten myötätuulessa, vaikka nyt hävittiinkin. Sarjasijoitus on niillä haminoilla, mihin tähtäsimme ja minkä ansaitsimme. Kuuden joukossa meidän pitääkin olla. Tietysti yksi tai kaksi kierrosta voi kaiken muuttaa, hän sanoi.

KalPa-peliin hän oli pettynyt:

- Hävisimme paremmalle joukkueelle. KalPa oli tänään yritteliäämpi ja nopeampi. He puolustivat todella hyvin. Meillä oli hyvä alku, mutta KalPa sai hyvän boostin 0-1-maalista ja vei ensimmäistä erää selvästi.

- Meidän olisi pitänyt mennä enemmän epämukavuusalueelle, jotta olisimme päässeet heidän selustaansa. Ihan lopussa sen teimmekin. Mutta paremmalle joukkueelle hävisimme tänään.

HIFK menettää nuorten MM-kisojen ajaksi tammikuun alkupäiville asti puolustuksesta Miro Heiskasen. Tämän lisäksi nuorten maajoukkueen mukaan lähtevät hyökkääjä Juha Jääskä sekä A-nuorissa pelaava maalivahti Niilo Halonen.

- Miro on ollut johtaja puolustuksessamme, mutta onneksi tämä on vielä joukkuepeli. Onhan loukkaantumisiakin koko ajan. Kyllä meillä pelaajia riittää, hän sanoi.