Lukolle kauden ensimmäinen paikallispelivoitto - katso video

Kauden kolme aiempaa Satakunnan derbyä olivat tasaisia ja myös neljäs kohtaaminen noudatti samaa kaavaa, kun paremmuus ratkaistiin tällä kertaa varsinaisen peliajan jälkeen. Jatkoajalla osumia ei syntynyt, vaan Aaron Gagnonin onnistuminen voittomaalikilpailussa ratkaisi voiton vierailijoille. Voitto oli Lukolle toinen peräkkäinen, kun taas Ässillä tappioita on jo neljä putkeen.

- Olen pettynyt siihen, miten pelasimme avauserässä. Toisessa kaukalossa pelattiin sitten sellaista pimpelipompelipom-lätkää, missä kummalle tahansa olisi voinut aueta läpiajoja. Kolmannessa erässä ja jatkoajalla olimme ihan hyvin pelissä kiinni, mutta ei saatu kuin yksi maali. Rankkareissa Gagnon osoitti olevansa ammattimies, Ässien valmentaja Jyrki Aho pohti.

Varsinaisella peliajalla Lukolta viimeistelivät Aki Kangasmäki ja Janne Niskala. Ässiltä onnistuivat Simon Suoranta ja Jussi Makkonen. Raumalaisten valmentaja Kari Heikkilä oli tyytyväinen omiensa suoritukseen loppuunmyydyn Isomäki Areenan edessä.

- Hyvä peli. Molemmat joukkueet taistelivat kovaa ja nähtiin myös paljon lujia taklauksia. Varmasti yleisö viihtyi. Avauserään lähdettiin hyvin ja olimme siinä aktiivisia. Toisessa erässä pallo siirtyi vähän Ässille. Kolmannessa saimme vielä lopussa tehtyä tasoituksen, ja jatkoaika sekä rankkarit ovat sitten aina vähän arpapeliä. Jakub Stepanek oli maalilla todella hyvä, Heikkilä totesi.