Huippuhetket: Jukurit - Sport

Jukurit ja Sport takoivat maaleja tasaiseen tahtiin ja ottelu etenikin jatkoajalle lukemissa 3-3. Kotijoukkue kuittasi lopulta kaksi pistettä, kun Miika Koivisto nousi ratkaisijaksi jatkoajalla. Voitto katkaisi Jukureiden kuuden ottelun tappioputken, kun taas vaasalaisille tappio oli neljäs peräkkäinen.

Voittomaalin teki ensimmäistä kertaa koskaan kasvattajaseuransa Sportin verkkoa heiluttanut Jukurien puolustaja Miika Koivisto.

- Vaasassa olisin ehkä jättänyt tuulettamatta. Niin monen tutun edessä ei olisi viitsinyt ilkkua.

Lähtökohtiin nähden Sportin venyminen pisteeseen puolustaja Aleksi Laakson varsinaisen peliajan viimeisen minuutin tasoituksella ei ollut huono suoritus. Vaasalaisbussissa ei ollut turisteja, joten sentteri Filip Riskan ja laitahyökkääjä Otto Karvisen jouduttua pelikieltoon edellisillan Lahden pelin jäljiltä Sportin kokoonpanossa oli kahden pelaajan mentävä aukko. Kun pakkeja oli matkassa seitsemän, komennettiin toisen polven liigakiekkoilija Robin Salo laitahyökkääjäksi. Salo voittikin osuutensa pelistä tasakentällisin 2-0.

Jukurien tehomiehet olivat Miika Koivisto (1+1) ja Janne Ritamäki (1+1). Koivisto nousi uudelleen mikkeliläisten kultakypärän kantajaksi yhteispistein 3+23.

- Neljä maalia on joukkueeltamme hyvä suoritus viime aikojen peleihin peilaten, Koivisto korosti.

Valmentajat nokittelivat ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

- Marginaalit olivat tänään pienet, ja ne olivat Jukurien puolella, totesi Sport-komentaja Tomek Valtonen.

- Aika vähillä paikoilla Sport päätöserän kaksi maaliaan sai, kuittasi Jukurien valmentaja Risto Dufva.

- Voileipä on kääntynyt tämän vuoden puolella koko ajan kannaltamme väärin päin, mutta tänään se kääntyi meille, Dufva pohdiskeli.