Ässähyökkääjä pyysi yleisöltä anteeksi, Jukurit onnistui erinomaisesti - katso video

Mikkelin Jukurit oli Porin torstai-illassa kaikessa parempi joukkue. Jo keskiviikkona länsirannikolle saapunut ryhmä oli valmis voittamaan, kun puolestaan Ässiä vastaava ei tuntunut kiinnostavan. Lopputulos 0-4 (0-1, 0-2, 0-1), ei jättänyt kysymyksille sijaa. Numerot jopa suosivat kotijoukkuetta, sen verran edellä Jukurit oli. Jotain kertoo se, että Ässien ylivoimaisesti paras pelaaja oli maalivahti Ari Ahonen.

- Todella tyytyväinen pitää olla siihen, miten esiinnyimme. Maalinteossa meillä oli ihan hyvää onnea, mutta muuten emme sitä tarvinneet. Tekeminen oli määrätietoista, Jukurien valmentaj Risto Dufva kertasi.

Voitolla Jukurit nousi kymmenenneksi. Ässät putosi tappion seurauksena pois kuudennelta sijalta.

- Pitää pyytää yleisöltä anteeksi suoritustamme. Kaikki lähtee siitä, että kaukalossa pitää olla taistelua. Sitä meillä ei ollut riittävästi. Nyt olimme ihan lapasia koko pelin, Ässien hyökkääjä Jussi Makkonen paalutti.

Ässien leriin lisätuskaa toi puolustaja Jyri Marttisen loukkaantuminen. Hän jätti kaukalon kolmannessa erässä, eikä jalka näyttänyt kantavan yhtään, kun mies pukukoppiin talutettiin.