Viimeinen silaus Salmisen paluulle - pelilupa saapui Poriin

Viimeinenkin epävarmuuden pilvi poistui Sakari Salmisen paluun yltä tiistaiaamuna, kun porilaishyökkääjän pelilupa saapui Ässille.

Moskovan Dinamosta siirtynyt Salminen on valmis pelaamaan, kun Ässät kohtaa tiistai-iltana Turun Palloseuran vieraskentällä.

Alustavien suunnitelmien mukaan Salminen hyökkää ketjussa, jossa hänen kanssaan pelaavat Tapparasta maaottelutauolla palannut Jarno Kärki sekä nuori Jesperi Kotkaniemi.

Salminen ja Kärki on Ässien päävalmentajan Jyrki Ahon papereissa istutettu myös ykkösylivoimaan. Kentällisessä pelaavat heidän kanssaan Sami Lähteenmäki, Antoine Laganiere ja Maksim Matushkin.

Myös illan kamppailun kotijoukkue TPS on saanut mieluisia uutisia. Turkulaiset saavat loukkaantuneiden listalta takaisin Ilari Filppulan, Henrik Tallinderin ja Jani Forsströmin. 

Filppula on tällä kaudella pelannut vasta viisi ottelua. 

– Luvassa on tiukka peli. Porissa on hyvin valmennettu joukkue ja he ovat saaneet aika hyviä vahvistuksia. Ei siitä helppo peli tule ja varmaan aika vähämaalinen, Filppula kommentoi TPS:n verkkosivujen ennakossa.