Vedätä vedonlyönnissä - liigakauden avausmaali nähdään Mikkelissä!

Jos pokka kestää ja kaverisi ovat vielä keskittyneet liikaa kesälajeihin, nyt on mahdollisuus vedättää vedonlyönnistä rahat! Liigakauden avausmaalin tekee nimittäin enemmän kuin 90-prosenttisella varmuudella savolaisjoukkue ja maali nähdään Mikkelissä.

KalPan Tommi Jokinen ei ole huono veikkaus liigakauden avausmaalin tekijäksi. Elleivät Jukurit ja KalPa aloita kautta kahdella maalittomalla erällä, uuden kauden avausmaali nähdään kolmen viikon kuluttua Mikkelissä. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Kausihan käynnistyy perjantaina 8. syyskuuta täyden seitsemän pelin kierroksella. Mikkelissä otetaan kuitenkin varaslähtö, kun Jukurien ja KalPan kamppailu käynnistyy arkipäiväksi poikkeuksellisesti jo kello 17.

- Mikkelissä pidetään valtakunnalliset osuuskauppapäivät. Tänne tulee ympäri Suomea 800 osuuskauppalaista. Torilla on illalla konsertti. Jotta saimme molemmat tapahtumat onnistumaan, aikaistimme otteluamme, kertoo Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Jukurit ja Osuuskauppa Suur-Savo myyvät tapahtumiin yhteislippua 35 eurolla. Konsertissa esiintyvät Anna Puu, Maija Vilkkumaa ja Elias Kaskinen & Päivänsankarit.

Jukurien ja KalPan kohtaamista on siis pelattu kaksi erää ennen kuin muut liigapelit starttaavat kello 18.30.

Avauskierros ei ole ainoa päivä, jolloin Jukurit on joutunut etsimään kompromissiratkaisua kotipelinsä alkamisaikaan. Perjantaina 16. helmikuuta Mikkelin jäähalli oli varattuna lukiolaisten vanhojen tansseille. Samalle päivälle sarjaohjelmaan tuli ottelu Jukurit-KalPa.

Perjantaisen Länsi-Savo-lehden mukaan Mikkelin liikuntapaikkapäällikkö Pekka Turunen kertoo Liigalle ilmoitetun lukiolaisten hallivarauksesta ennen sarjaohjelman tekemistä. Sillä kertaa Jukurit ja KalPa aloittavat taistelun sarjapisteistä kello 19.30.

Vesalaiselle ottelujen alkamisaikojen järjestely ei ole uutta puuhaa. Hän on myöntänyt Keskisuomalainen-lehden haastattelussa järjestelleensä yhden Jyväskylän Jalkapalloklubin liigaottelun vuonna 2009 alkamaan kello 20. Vesalainen kikkaili perusteluksi yöttömän yön ottelun, joka meni syöttinä läpi vastustajalle ja Palloliitolle. Todellinen syy ottelun myöhäistämiseen oli tuolloin ollut keskikenttäpelaaja Toni Koskelan osallistuminen Helsingissä pääsykokeisiin.

Koskela ehti puolitoista tuntia tavallista myöhemmin käynnistyneeseen otteluun, JJK voitti ja katsojia saapui yli 4000.

Tuskin tälläkään kertaa ainakaan Jukurien valmentaja Risto Dufvalla on mitään sitä vastaan, että lauantaina Pelicansia isännöivä Jukurit saa seuraavan päivän otteluunsa puolitoista tuntia enemmän palautumisaikaa kuin vastustaja.