Tukiruoto ja peräevä jatkaa Jukurien maalilla

Sami Rajaniemi jatkaa Jukurien maalilla. Kuva: Jukka Rautio

Mikkelin Jukurit on aloittanut kauden 2018-19 liigajoukkueensa rungon julkistuksen. Sunnuntaina Jukurit tiedotti, että ykkösmaalivahti Sami Rajaniemi on solminut seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. 

- Rajaniemi on ottanut Mikkelissä pelatessaan sen ykkösmaalivahdin viitaan, mikä on ollut aikaisemmilla liigakausilla tavoitteena. Sami on ollut kakski vuotta meidän tukiruoto ja peräevä, Jukurien päävalmentaja Risto Dufva kuvailee seuran nettisivuilla.

Rajaniemi on pelannut Jukurien paidassa kahden kauden aikana 99 ottelua, joista 47 ottelua tällä kaudella. Rajaniemen torjuntaprosentti tällä kaudella on 90,12 ja selän taakse mennyt keskimäärin 2,68 maalia ottelua kohden. 

- On ollut mahtavaa aikaa Jukureissa nyt kaksi kautta ja on hienoa, että sain jatkaa täällä. Ensi kaudella on tavoitteena ottaa seuraava askel eteenpäin niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin, Rajaniemi toteaa.

Jukurit on kertonut helmi-maaliskuussa jo puolustajien Antti Jaatisen ja Mikko Kokkosen sekä hyökkääjien Mika Partasen, Miika Roineen, Markku Flinckin ja Valtteri Hotakaisen jatkosopimuksista. 

Päävalmentaja Dufvalta irtosi värikäs kuvailu Partasestakin julkistusvideolla.

- Mika Partanen. Parru. Teemu Selänteen lähtönopeus keskialueella. Pystyy irtautumaan puolustuksesta kuin puolustuksesta ja sen lisäksi omaa loistavan laukauksen, Dufva sanaili.