TPS palkkasi liiketoimintajohtajan Cheekin ja Ruisrockin taustoilta

Heidi Aho siirtyy TPS:ään viihdebisneksestä.

TPS vahvistaa organisaatiotaan pestaamalla liiketoimintajohtajan. Tehtävään hoitamaan on palkattu turkulaislähtöinen Heidi Aho, joka siirtyy tehtävään ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn toimitusjohtajan paikalta.

Aiemmalla urallaan Aho on ollut tuottamassa muun muassa Cheekin jäähallikiertuetta, Ruisrockia, Provinssi- ja Sideways-festivaalia.

Hän ilmoittaa haluavansa luoda TPS:lle jääkiekkoliigan parhaan ottelutapahtuman ja järjestää jäähallissa ympäri vuoden laadukkaita tapahtumia.

– Haluan kehittää koko hallin vetovoimaa, tapahtumapalettia ja palveluita. Mitä paremmin ihmiset viihtyvät hallilla, sitä useammin he käyvät myös otteluissa, Aho summaa tiedotteessa.

Ensimmäiseksi Aho lähtee luomaan halliin uutta katsomolohkon kokoista ravintola-aluetta, jonka on tarkoitus valmistua ensi kauden alkuun mennessä.

– Pelkkä joukkueeseen investointi ei enää riitä, ja sen vuoksi meidän täytyy kehittää kotiotteluista elämyksellisiä koko perheen tapahtumia. Nyt olemme saaneet yhden Suomen kovimmista tapahtumatuottajista johtamaan tätä kehitystyötä, sanoo TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

Aho aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa.