TPS kiinnitti Fraserin loppukaudeksi

Mark Fraser jatkaa Turussa loppukauden. Kuva: Jani Mesikämmen

TPS on päättänyt pitää kanadalaispuolustaja Mark Fraserin joukkueessaan. 31-vuotiaalle puolustajalle leivottiin loppukauden sopimus jo hänen liittyessään TPS:ään marraskuussa, mutta kontrahtiin sisältyi koeaika joulutaukoon asti. TPS on tyytyväinen Fraserin työpanokseen.

–Hän on ollut sen tyylinen puolustaja, mitä haimmekin ja lisäksi hyvä joukkuepelaaja. Kokonaisuuteen pitää olla tyytyväinen. Hän pelaa ja harjoittelee päivästä toiseen laadukkaasti ja on päässyt hyvin sisään joukkueeseen, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen kommentoi Kiekkoareenalle tiistain KalPa-voiton jälkeen.

Fraser on kunnostautunut TPS:ssä ennen kaikkea oman pään siivoamisessa ja fyysisessä pelissä, mutta saanut myös hyökkäysvastuuta enemmän kuin Pohjois-Amerikassa. Kymmenen ottelua TPS-paidassa pelannut Fraser avasi pistetilinsä syöttöpisteellä KalPa-ottelussa.

–Jään tänne mielelläni. Organisaatio on hoitanut asiansa minun suuntaani hienosti, ja myös kaupunki ja kannattajat ovat hienoja. Loppukauden sopimus olisi enemmän kuin riittävä joululahja tänä vuonna, Fraser itse myhäili.