Törkytaklaus pimensi veskarin Porissa - katso video

Niklas Lehti teki vuosikymmenen alussa uraa Ranskan Toulousessa.
Niklas Lehti teki vuosikymmenen alussa uraa Ranskan Toulousessa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

 

Suomi-sarjassa nähtiin sunnuntaina yksi kiekkokauden rumimmista taklauksista porilaisen Karhu HT:n ja naantalilaisen VG-62:n kohtaamisessa.

VG-62:n puolustaja Stenka Karlsson ajoi harmittoman näköisessä tilanteessa maalille, ja maalintekoyrityksen epäonnistuttua taklasi Karhu HT:n maalivahti Niklas Lehteä kovaa kyynärpäällä päähän. Lehti ei päässyt omin jaloin pois kaukalosta tilanteen jälkeen.

- Lehti on jatkotutkimuksissa, eikä vammojen vakavuudesta ole vielä tietoa. Aivotärähdys siinä nyt ainakin tuli, Karhu HT:n pelaajakoordinaattori Niko Palonen kommentoi Kiekkoareenalle.

Liigastakin tuttu päätuomari Jari Levonen tuomitsi tilanteesta Karlssonille ulosajon. Samassa pelikellon ajassa myös VG-62:n maalivahtivalmentaja Petteri Oiva ajettiin ulos ottelusta aiempaan tilanteeseen liittyneestä kommentoinnista johtuen.

Lehti on Ässien kasvatti, joka oli mukana Ässien liigaringissä viime kaudella Andreas Bernardin ollessa Italian maajoukkueen mukana olympiakarsinnoissa. Hänellä on Suomen kansalaisuuden lisäksi Ison-Britannian kansalaisuus.

Muokattu 22.53: Korjattu ulosajetuksi toimihenkilöksi oikea henkilö.

Muokattu 22.1. klo 8.54: Poistettu maalivahtivalmentajan ulosajon virheellinen lähtökohta.