Tommilalle jatkopahvi ja Huhtanen try out -sopimuksella Ässiin

Juho Tommila viihtyy Ässissä ja myös seura on ollut tyytyväinen miehen otteisiin. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa. Toista kauttaan Ässissä pelaava puolustaja on pelannut tällä kaudella 29 ottelua tehoin 2+9=11.

- Tommila on kehittynyt täällä ja olemme varmoja, että hänen kehityksensä jatkuu tulevaisuudessakin. Hän tuo puolustukseemme monipuolisuutta ja erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi erikoistilannepelaamiseen, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa.

- Olen saanut täällä hyvin vastuuta ja olen päässyt kehittymään. Uskon, että Ässät on jatkossakin paras seura kehitykseni kannalta, Juho Tommila kommentoi.

Tämä lisäksi Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän try out -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa. Seuran oma kasvatti on pelannut urallaan 446 liigaottelua tehoin 45+56 =101. Tällä kaudella Huhtanen on pelannut Mestiksessä kolme ottelua tehoin 0+3=3.

- Huhtanen tuo meille leveyttä hyökkäyspäähän, joka kärsii tällä hetkellä useista poissaoloista. Halusimme samalla antaa omalle kasvatille näyttöpaikan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Huhtanen pelaa huomenna tiistaina Ässät – Kärpät -ottelussa.

Ässillä on tällä viikolla kolmen kotiottelun viikko, kun vastaan asettuvat tiistaina Kärpät, torstaina KalPa ja lauantaina Lukko.