Tommi Taimi palaa odotetusti Ässiin – sopimus ulottuu vuoteen 2020 saakka

Tommi Taimi muistetaan Porissa kultamitalikaudesta. Valmentaja Karri Kiven kultatuoliin nostivat Daniel Brodin, Patrik Moisio ja Tommi Taimi. Kuva: Jukka Rautio

Ässät tiedotti perjantaina odotetun uutisen siitä, että puolustaja Tommi Taimi, 27, pukee taas patapaidan päälleen. Ässäkannattajien riemuksia vuoden 2013 kultamitalikaudella ihastuttaneen puolustajan sopimus ulottuu aina vuoteen 2020 saakka.

– Paluu Ässiin merkitsee minulle erittäin paljon. Porilaisena pelaajana pata on aina ollut sydämessä. Kasvattajaseurasta on jäänyt monia hienoja muistoja, joista kirkkaimpana on tietysti mestaruus.

– En halunnut ohittaa mahdollisuutta päästä pelaamaan patapaidassa ja myös perhesyillä sekä tutulla ympäristöllä oli suuri merkitys paluun ajankohdassa, Tommi Taimi kommentoi Ässien tiedotteessa.

Taimi on pelannut liigassa myös HIFK:ssa. Helsingistä hänellä on takanaan paras tehokausi 2015–16, jolloin hän tehtaili 43 ottelussa 7+25 =32. Kausi päättyi SM-hopeaan.

– Meille merkitsee erityisen paljon, että huipputason oma kasvatti halusi tulla takaisin Ässiin. Taimi on meille merkittävä palanen mietittäessä tätä kevättä ja tulevia kausia, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Alkukauden KHL-seura Slovan Bratislavassa pelannut Taimi on heti Ässien harjoitusvahvuudessa, ja pukee tiedotteen mukaan peliasun päälleen heti, kun kansainvälinen pelilupa saapuu.