Tappara-puolustajan lainapestit jatkuvat – viimeksi kohun keskelle joutunut tyttöystävä ei hätkähdä Hämeenlinnan-keikkaa

Annika Palmu on monelle tuttu kasvo Tapparan cheerleader-ryhmä Sparkling Starsin kapteenina. Kuva: Jukka Rautio

Tappara-puolustaja Jere Rouhiaisen tyttöystävä Annika Palmu joutui syyskuussa kohun keskelle kommentoituaan miehensä neljän ottelun mittaiseksi jäänyttä lainasopimusta Seiskalle.

Nettijutussa kerrottiin dramaattiiseen sävyyn, miten Palmu joutui ”totaalishokkiin” kuultuaan Rouhiaisen tuolloin määrittelemättömän pituisesta lainapestistä Kouvolan KooKoon kanssa.

Oman kuittinsa Palmulle heitti TPS:n Jonne Virtanen, joka twiittasi seuraavasti: ”Olis tyytyväine et pääsi mukaa. Ton ikäsenä mä olin usein vkl lainal kavereilla ja käytin vanhaa "akku loppu" taktiikkaa.”

Virtasen Twitter-päivityksen jälkeen Palmun sitaattien varaan rakennettuun juttuun tarttuivat nopeasti myös muut mediat, esimerkiksi Iltalehti.fi ja Leijonat.com.

@monsterimonni-nimimerkillä Twitteristä löytyvä Jonne Virtanen viittasi Twitterissä Annika Palmun Seiskalle antamaan haastatteluun.

Kiekkoareenan puhelimitse tavoittama Annika Palmu ei halua kommentoida Seiskan vanhaa juttua tai sen herättämää kohua yhtä lausetta enempää.

– Kohu ei syntynyt minun sanoistani, vaan siitä, millaisen kuvan lukijat niistä ovat luoneet, hän korjaa.

Ammattikiekkoilijalle lainapestit ovat arkipäivää. Rouhiainen on ollut kuluvalla kaudella mukana kahdeksassa Tapparan liigapelissä. Lainasopimuksella hän on pelannut KooKoon lisäksi LeKissä, joka pelaa Mestistä.

Kuluvalla viikolla Tappara tiedotti, että Rouhiainen lainataan viikoksi täydentämään HPK:n loukkaantumisista kärsineen joukkueen puolustusta. Rouhiainen ehtii pelata viikon aikana kaksi ottelua HPK:n paidassa, ensimmäisen pelin keskiviikkona ja toisen lauantaina.

Tyttöystävä Annika Palmu aikoo ajella Rinkelinmäkeen lauantai-illan HPK-JYP-otteluun, kunhan omilta töiltään ehtii. Muuten viikon lainasopimus ei vaikuta liigakiekkoilijan kumppanin arkeen.

– En olisi ollut Tampereella muutenkaan, sillä olen viettänyt tämän viikon kakkoskodissani Rovaniemellä ja käynyt koulua, Lapin yliopistossa oikeustieteitä lukeva Palmu kertoo.

"Kohu ei syntynyt minun sanoistani, vaan siitä, millaisen kuvan lukijat niistä ovat luoneet."
Annika Palmu

Pariskunnan yhteinen koti sijaitsee Tampereella. Palmu huomauttaa, että vaikka hän olisi ollut kotona, Hämeenlinnan-lainapesti olisi joka tapauksessa ollut huomattavasti helpommin sulateltava uutinen kuin Kouvolaan lähtö.

– Hämeenlinnaan ajaa vain 40 minuuttia, joten Jere voi ajaa sinne kotoa. Se on ihan normaali työmatka, hän huomauttaa.

Kahden kaupungin, töiden ja opiskelujen lisäksi Palmun pesti Tapparan cheerleader-ryhmä Sparkling Starsin kapteenina pitää huolen siitä, että parin arki on kiireistä.

– Jo perusarjen toimivuuden eteen on tehtävä töitä, kun välimatka kahden kodin välillä on suuri. Joskus menot saadaan soviteltua yhteen paremmin, joskus huonommin. Kun eteen tulee yllättäviä muutoksia, totta kai ne vaikuttavat, Palmu myöntää.

Hän huomauttaa, että satojen kilometrien päähän perheestä ja muista läheisistä opiskelemaan lähtö oli kuitenkin tietoinen valinta.

– Tässä vaiheessa, kun suoritan jo notaaria, opintoja voi onneksi suorittaa hyvin etänä. Käyn Rovaniemellä lähinnä tenttimässä kursseja. Nyt on ihana päästä illaksi kotiin, Rovaniemi–Tampere-junasta tavoitettu Palmu summasi torstai-iltana.

"Jo perusarjen toimivuuden eteen on tehtävä töitä, kun välimatka kahden kodin välillä on suuri."
Annika Palmu

 

Täällä me nyt ollaan.🤗 Lempi väristä en kuitenkaan joutunu luopuun! 💪🏼🔶🔸

Henkilön Annika 🌴 (@annikapalmu) jakama julkaisu

Annika Palmu totesi Instagram-päivityksessään, ettei joutunut luopumaan lempiväreistään, vaikka kumppani Jere Rouhiainen lainattiin Tapparasta Kookoon riveihin.