D'Amigo valitsi Kuopion - loppukausi kuluu KalPassa

Jerry D'Amigo jahtaa kultaista kypärää tällä kaudella KalPan väreissä. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto
Jerry D'Amigo jahtaa kultaista kypärää tällä kaudella KalPan väreissä. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Hyökkääjä Jerry D'Amigon siirtyy KalPaan loppukauden mittaisella sopimuksella.

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä pelasi viime kaudella Ilveksessä 48 runkosarjaottelua ja oli tupsukorvien parasmies tehoin 13+20.

D´Amigo oli viime kaudella Ilvekselle erinomaisen hyvä pelaaja ja odotamme häneltä tuloksen tekemistä myös KalPa-paidassa. Lisäksi hän on valmennukselle monikäyttöinen pelaaja, pystyen pelaamaan myös niin yli- kuin alivoimaa. Iso syy sille, miksi halusimme Jerryn joukkueeseemme, on hänen persoonansa ja johtajuutensa. Hänellä on kyky sytyttää joukkuettaan ja myös kotiyleisöä, kertoo KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman seuran tiedotteessa.

D'Amigo on pelannut ammattilaisurallaan Ilveksen lisäksi myös lähes 400 AHL- ja 31 NHL-ottelua. Hän on myös niin alle 18- kuin alle 20-vuotiaidenkin maailmanmestari.

Amerikkalaishyökkääjän hankinta ei ole jäämässä kuopiolaisten viimeiseksi.

- Kartoitimme kesän ja alkusyksyn keskushyökkääjää, mutta emme löytäneet meille kaikilta ominaisuuksiltaan sopivaa pelaajaa. Halusimme kuitenkin vahvistaa joukkueemme hyökkäystä, joten reagoimme tilanteeseen, muutimme suunnitelmaa ja olemme tyytyväisiä, että saamme lisättyä joukkueeseemme Jerryn kaltaisen pelaajan. Kartoitamme joukkueeseen nyt vielä yhtä puolustajaa, Saksman sanoo.

Muokattu 12.15: Lisätty kommentit KalPan tiedotteesta.