Sportin tyhjennysmyynti jatkuu: nyt lähti ulkomaalaiskaksikko

Michael Parks aloitti kauden vahvasti, ja hän olikin Sportin parhaimpia pelaajia syyskaudella. Kevättä kohden mentäessä miehen otteet kuitenkin heikkenivät. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Vaasan Sportin tyhjennysmyynnit jatkuvat. Tällä kertaa joukkueen jättävät pohjoisamerikkalaiset Michael Parks ja Sam Povorozniouk. Molempien sopimukset ovat purettu yhteisymmäryksessä, kertoo Sport tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan kaksikko suuntaa loppukaudeksi ulkomaille.

Parks, 25, ehti pelata Sportissa 46 ottelua tehoin 11+9=20. 23-vuotiaalle Povoroznioukille kertyi Vaasassa 31 ottelua tehoin 4+8=12.

– Parksilla ei ole viime aikoina homma oikein toiminut, ja päädyimme molemmin puolin tähän ratkaisuun, että hän jatkaa uraansa muualla. Povorozniouk ei puolestaan pitkän pelikiellon takia olisi ehtinyt pelata kuin muutaman ottelun, joten emme nähneet järkeväksi pitää häntäkään täällä, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo Sportin verkkosivuilla.

Ulkomaalaiskaksikon poistumisen myötä Sportin nuoret tulevat saamaan näytönpaikkoja. Liigajoukkueen rinkiin nousevat vasta B-juniori-ikäiset Eetu Mäki, Elias Laitamäki ja Tobias Åkerman. Aleksi Nikko ja Juho-Erik Laitamäki siirtyvät puolestaan lainalle Mestikseen Hermeksen paitaan.