"SaiPa etsii kalustettua kaksiota työntekijälleen" - soppari Peter Quennevillen kanssa julki

SaiPa sai perjantaiaamulla faninsa varpailleen, kun seura julkaisi Facebookissa asunnonhakuilmoituksen uudelle pelaajalleen: "Varma tapa saada spekulaatiot käyntiin: SaiPa etsii kalustettua kaksiota työntekijälleen Lappeenrannan keskustasta tai lähettyviltä. Pikaiset yhteydenotot info@saipa.fi".

Kauaa ei faneja jännityksessä pidetty, sillä pari tuntia postauksen jälkeen lappeenrantalaisseura julkaisi tehneensä sopimuksen hyökkääjä Peter Quennevillen kanssa. Loppukauden kattavaan sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Niin keskus- kuin laitahyökkääjäkin paikalla viihtyvä Quenneville on pelannut alkukauden Tsekin pääsarjan Dynamo Pardubicen paidassa 12 ottelua tehopistein 2+1=3.

Peter on kolminkertaisen NHL:n mestarivalmentajan Joel Quennevillen pikkuserkku. Peterin veljistä John Quenneville on esiintynyt NHL-kaukaloissa 12 ottelun verran New Jersey Devilsissä.

- Peter Quenneville on oikealta ampuva pelaaja, jota olemme etsineet. Hänellä on potentiaalia olla hyvä maalintekijä ja tuo hyvällä laukauksellaan varmasti vaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme. Lisäksi hänellä on jo kokemusta europpaalaisesta jääkiekosta, joka varmasti helpottaa sopeutumista, urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kuvailee seuran tiedotteessa.

Quenneville saapuu Lappeenrantaan perjantaina ja pelaa SaiPassa numerolla 91.