Ramstedt tarjosi joukkueelle lounaan syntymänsä vuosipäivän kunniaksi - Virralla jo joululahjatoivomus mielessä

Teemu Ramstedt täytti lauantaina 30 vuotta. Samana päivänä Lukko pelasi vierasottelun Oulussa, ja sentteri syötti raumalaisten ainoan maalin.

Keskiviikkona Ramstedt juhlisti pyöreiden vuosien täyttämistä tarjoamalla joukkueelle lounaan ravintola Gotossa.

Tuolloin ei juhlittu hänen syntympäiväänsä vaan syntymän vuosipäivää. Ramstedt on asiassa tarkka.

– Se on korrekti tapa. Puustisen Juuson kanssa olemme tästä paljon puhuneet. Ihmisellä on elämänsä aikana yksi syntymäpäivä, Ramstedt painottaa.

Keskiviikkona joukkue painui vielä illalla keilaamaan. Se oli tavallaan päävalmentaja Pekka Virran käsky.

Raumalaisjoukkue on tällä viikolla vetänyt normaalit treenit, mutta Virta on halunnut ryhmän viettävän muutenkin aikaa yhdessä.

Hän oli järjestänyt itse ohjelmaa maanantaille ja tiistaille. Keskiviikoksi valmentaja heitti pallon pelaajille ja ilmoitti, että jotain pitää keksiä.

– Yritämme ryhmäytyä uudelleen. Pelaajat ovat tehneet ryhmätöitä ja koonneet omia nauhojaan. Yhdessä vietettyä tuntimäärää on nyt tietoisesti lisätty, Virta paljastaa.

Lukko on edellisen kerran pelannut Ramstedtin syntymän vuosipäivänä, eli raumalaiset ovat saivat kuuden päivän valmistautumisjakson ennen HIFK-kamppailua.

Se on tullut tarpeeseen.

– Näin, että määrätyillä pelaajilla on ollut kuormaa ja osa pelaajista joutui pelaamaan vammojen kanssa. Nyt on ollut hyvä ja ehjä harjoitusviikko, Virta kertoo.

– Nyt vaan nöyrästi toivotaan, että yleisö lähtisi tukemaan joukkuetta. Se olisi paras joululahja, mitä uskaltaa toivoa.