Ramstedt pettyi tappioon, mutta oli kohtalaisen tyytyväinen debyyttiinsä

Maanantaina hankittu ja KooKoota vastaan debyyttinsä tehnyt Ramstedtin kommentit olivat pelin jälkeen luonnollisesti illan odotetuimmat.

Avauserässä Ramstedtin ja Lukon liitto alkoi erittäin lupaavasti. Janne Keräsen ja Koiviston ketjua pyörittänyt hankinta järjesteli maalipaikat kahteen ensimmäiseen vaihtoonsa.

Kolmannen tekopaikan hän järjesteli ylivoimalla. Se olikin kuin pelintekijän oppikirjasta.

Ramstedt luisteli vasemmassa laidassa kohti kulmaa, käänsi ylävartalonsa kentälle ja löysi katseellaan takaviistosta puolustaja Simo-Pekka Riikolan. Koko alivoimanelikon läpi napsahtanut syöttö kertoi heti, millainen Lukon tuore hankinta on.

- Tarkoitus oli päästä hyökkäämään pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Alusta lähti hyvin kulkemaan, mutta olisi pitänyt koko matsi saada paremmin paketiin. Hyviä pätkiä siellä silti oli.

Yksi hyvä hetki oli toisessa erässä, kun Ramstedt oli lähellä maalintekoa. Hänen ketjukaverinsa lähtivät vaihtoon, ja helsinkiläinen päätti kokeilla haastaa alivoimaisena KooKoon puolustusta.

Puolustajan jaloista lähtenyt rannelaukaus oli yllättää KooKoo-maalivahti Juha Järvenpään. Kiekko kilahti hänen onnekseen vain ylärimaan.

- Sattui osumaan. Harvemmin tuollaisia kuteja edes lähtee. Olisi pitänyt vain osua vähän alemmaksi.

Hän sai toisessa erässä syöttöpisteen Lukon toiseen osumaan, mutta ei ollut pelin jälkeen aivan varma, jääkö piste vielä virallisiin tilastoihin hänen nimiinsä.

Vaikka Ramstedt loi hyökkäyspäässä tilanteita, jäi esityksestä kaikkiaan vaihteleva kuva.

KooKoo sai juuri Lukon kakkosketjua vastaan aikaan monta vaarallista vastaiskua, joista kaksi päättyi jäähyihin ja yksi rangaistuslaukaukseen.