Raannalla pientä vaivaa, Coyotes kutsui maalivahdin farmista

Arizona Coyotesin raumalaismaalivahti Antti Raannalla on pieniä loukkaantumismurheita. NHL-seura ilmoitti tiistaina kutsuneensa maalivahti Adin Hillin AHL:n farmijoukkue Tucson Roadrunnersista riveihinsä.

Raannan oli tarkoitus aloittaa maanantain ja tiistain välisen yön vieraspeli Edmontonissa, mutta alkulämmön jälkeen maalille kommennettinkin Darcy Kuemper.

Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet kertoi ottelun jälkeen, että Raanta tunsi vähän kireyttä alkulämpöjen jälkeen.
Raanta on sivussa day-to-day-statuksella eli hänen pelikuntoaan tarkaillaan päivittäin.

Coyotes on NHL:n tämän kauden heikon joukkue, mutta on viime aikoina ottanut pisteitä vähän paremmalla tahdilla. Siitä kiitos kuuluu osaltaan huippuvireessä olleelle Raannalle.

Sunnuntaina 23 kertaa torjunut raumalainen valittiin ottelun kakkostähdeksi, kun Coyotes kaatoi Ottawa Senatorsin lukemin 2–1. Raanta oli torjunut tuolloin Coyotesille kolme perättäistä voittoa.

– Jokainen on kasvanut hieman. Tiedämme, mitä tarvitaan voittoon. Ei ole enää vapaamatkustajia. Kaikki ovat sitoutuneita, Raanta kommentoi tuolloin Arizonan Twitter-tilillä.

Raannan ensimmäiseen kauteen Arizonassa on riittänyt tapahtumia. Kaukalon ulkopuolella hän joutui muuttamaan skorpionien takia.

Kautta ovat varjostaneet myös useat pienet loukkaantumiset. Helmikuussa Raanta oli varotoimenpiteenä sivussa ottelusta jouduttuaan autokolariin.

39 pelaamassaaan ottelussa Raanta on kirjauttanut kohtuulliset tilastot: torjuntaprosentin 92,4 ja päästettyjen maalien keskiarvon 2,43.

Coyotes pelaa seuraavaksi torstaiaamuna Suomen aikaa Vancouver Canucksin vieraana.