Piestanyn pyssy palasi Hippokselle - "Sellaista Miklikiä kuin se nyt on"

Michel Miklik maalasi JYPille heti paluupelissään. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

JYP takertui lujalla otteella CHL-pelien jatkopaikkaan kepittämällä neljännesvälierissä Tapparan 3-1. Kirvesrinnat hakivat Hippokselta 5–4-jatkoaikavoiton perjantaina liigapelissä, mutta nyt JYP kosti CHL-kamppailussa.

- Esimerkiksi kaksinkamppailujen vaade oli koko ajan todella kova. Hienoa pelata näin kovia pelejä, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen kehui iltapuhdetta.

Slovakkivirtuoosi Michel Miklikin paluu hurrikaanipaitaan sujui onnellisten tähtien alla. CHL:n neljännesvälierää Tapparaa vastaan oli pelattu vain vajaat yksitoista minuuttia, kun Miklik toimitti kiekon reppuun. Syöttöpiste kirjattiin hurrikaanipaitojen europelien tehokkaimmalle pelaajalle kapteeni J-P Hytöselle.

- No, sehän oli sellaista Miklikiä kuin se nyt on. Pitää olla varuillaan molempiin suuntiin, Virtanen lohkoi uusvanhasta suojatistaan.

Miklikin radiohiljaisuus median osalta jatkuu viime kauden tapaan. Piestanyn pyssy ei edelleenkään mielestään puhu englantia haastattelujen edellyttämällä tavalla.

Jani Tuppurainen sen sijaan lausui omat näkemyksensä klassisella Muhoksen murteella.

- Vauhdikas peli, samantyyppinen kuin perjantaina liigapelissä. Tappara on hyvä joukkue, Tuppurainen kehui.
 
- Hienoa pelata tällaisia kovia pelejä. Ei tätä voi liigan playoff-peleihin verrata, mutta onhan tässä kovat panokset, hän lisäsi.