Perrinin ja Petrellin juhlamaalit päästänyt maalivahti sarkastisena: "Kellään muilla merkkipaaluja rikottavaks?"

KooKoon Juha Järvenpään taakse tehtiin kaksi merkittävää maalia vuoden viimeisillä liigakierroksilla. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

KooKoon maalivahti Juha Järvenpää sai kuluvalla viikolla nähdä kaksi juhlaosumaa aitiopaikalta. Ensin torstaina TPS:n Eric Perrin viimeisteli hänen taakseen kaksi maalia ja siirtyi ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen pistepörssissä piikkipaikalle.

Lauantaina oli Lennart Petrellin vuoro. HIFK:n kapteeni sivalsi uransa 100. liigamaalin ohi Järvenpään helsinkiläisten kotiottelussa.

Järvenpää nosti asian esiin Twitterissä:

- Nättii olla jatkuvasti osallisena ku historiaa kirjotetaan. Torstaina autoin Perrinin liigahistorian tehokkaimmaks ulkkariks ja eilen Petrellille 100 uunii täyteen. Kellään muilla merkkipaaluja rikottavaks? Järvenpää kirjoitti.

Potentiaalisia ehdokkaita voisivat olla Pelicansin Jesse Mankinen ja Jesse Saarinen. Mankisella on koossa 97 maalia ja Saarisella 197 syöttöä.

KooKoo kohtaa Pelicansin loppiaispäivänä eli ensi lauantaina Kouvolassa. 

Lahtelaiset pelaavat sitä ennen vielä perjantaina, kun joukkue kohtaa Ässät Porissa. Mikäli Saarinen on kokoonpanossa sekä Ässiä että KooKoota vastaan, hän juhlii joka tapauksessa tasalukuja Järvenpään silmien alla. Miehellä on koossa 598 liigapeliä.