Päävalmentaja kaipaa raumalaisia Lukon tueksi: "Se päivä tulee vielä, kun halli syttyy mukanamme"

Lukon joukkue palasi perjantaina jäälle juhlimaan voittoa katsojien kanssa, mutta lehtereillä oli jo hiljaista. Kuva: Juha Sinisalo

HIFK sytyttävänä vastustaja ja perjantai-ilta oli houkutellut Rauman jäähalliin 3657 katsojaa.

Se on Lukon kauden parhaita yleisömääriä, mutta päävalmentaja Pekka Virta haluaisi nähdä tyhjiä penkkejä vieläkin vähemmän.

Virta kiitti niitä katsojia, jotka olivat paikalla ja toivotti tervetulleeksi ne, jotka eivät olleet Äijänsuolla. Virta korosti, ettei hän syyttele ketään.

- Sellainen toive ja haave on, että saataisiin tämä meidän kotihalli oikeasti elämään ja uskomaan meidän takanamme. Se päivä tulee sieltä vielä pomminvarmasti, kun halli syttyy meidän mukanamme, Virta julisti.

Lukon joukkue ja toimisto viettivät kuluneella viikolla yhteistä ideointipäivää, jossa pohdittin, miten ottelutapahtumasta voisi tehdä katsojien kannalta vieläkin paremman.

Virta on toivottanut tervetulleeksi joukkueeseen myös uuden pelaajan. Häntä ei ole kuitenkaan vielä löytynyt, tai ainakaan siitä ei ole julkisuuteen kerrottu. 

Lukon pelit jatkuvat maaottelutauon jälkeen 15. marraskuuta. Silloin riveihin palaa ainakin keskushyökkääjä Peter Tiivola, mahdollisesti myös laitahyökkääjä Lauri Tukonen.

-Kaipaamme pelaajia, jotta kuorma jakautuisi tasaisemmin. Se näkyy esimerkiksi ylivoimassa, jos jäälle joutuu laittamaan väsyneitä pelaajia. Mutta hienoa, että on asioita, joita voi parantaa, Virta sanoi.