Ovet käyvät SaiPan saluunassa: miestä sisään, ulos ja pelejä katsomossakin tulos

Ahti Oksanen on tovin pois SaiPan kokoonpanosta. Kuva: Jukka Rautio

Kuuden ottelun voittoputkessa seilaavan SaiPan kokoonpanossa tapahtuu.

Lappeenrantalaisseura tiedottaa, että Joni Nikko ja Santeri Koponen pelaavat yhteistyöseura Imatran Ketterässä loppuviikon otteluissa.

Puolustaja Koponen oli mukana jo keskiviikkona, kun Ketterä kävi häviämässä Keuruulla Mestistä johtavalle KeuPalle maalein 3-5. Ketterä urakoi tällä viikolla vielä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. 

SaiPan riveihin Mestiksestä siirtyy puolestaan Santeri Vuoti. Mestiksessä seitsemässä ottelussa tehot 4+4=8 iskenyt hyökkääjä on käytettävissä lauantaina kotiottelussa Kärppiä vastaan. 

Ykkösketjun hyökkääjä Ahti Oksanen taas ei ole SaiPan käytettävissä seuraavaan kolmeen otteluun. Liigan kurinpito määräsi Oksaselle kolmen ottelun pelikiellon tiistain JYP-SaiPa-ottelun taklauksesta.

Oksanen taklasi ottelun toisessa erässä JYPin Ossi Ikosta kyynärpäällä päähän. Kurinpitodelegaatio perusteli, ettei osuma ollut tahallinen, mutta liittyi kuitenkin huolimattomaan taklausyritykseen. 

Ikonen on tehnyt kauden 15 ottelussa tehot 2+4=6. Nikko on jäänyt pisteittä kahdeksassa ja Koponen neljässä liigapelissä.