Nyt se on varmaa: Markus Nenonen siirtyy Tapparaan

Markus Nenonen teki kovaa jälkeä kahden kauden aikana Vaasassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Hyökkääjä Markus Nenonen siirtyy loppukaudeksi Sportista Tapparaan. Sport vahvisti siirron nettisivuillaan.

– Olisimme ehdottomasti halunneet pitää Nenosen Sportissa ensi kaudella. Neuvottelimme pitkään hänen kanssaan ja teimme meidän mittapuulla merkittävän sopimustarjouksen, mutta valitettavasti emme päässet yhteisymmärrykseen, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

– Kun avautui tällainen mahdollisuus, niin koimme, että se on molemmille osapuolille hyvä ratkaisu ja teimme sen täydessä yhteisymmärryksessä. Pelaaja pääsee eteenpäin urallaan ja saa mahdollisuuden menestyä jo tällä kaudella ja me voimme antaa mahdollisuuksia omille nuorille pelaajille ja niille, jotka täällä jatkavat myös ensi kaudella. Toki myös taloudellinen hyöty oli yksi syy ja näin ollen varmistamme myös ensi kauden rakennustyötä.

Nenonen ehti pelata Sportissa kaksi kautta. Tällä kaudella mies on nakuttanut 47 ottelussa 17 maalia ja 30 tehopistettä, millä hän oli Sportin paras pistemies.

Kovaa laukova laitahyökkääjä on Jämsän Kiekko-Susien kasvatti. Hän siirtyi jo nuorena Jyväskylän Diskoksen junioreihin, josta hän nousi A-juniori-iässä JYPin junioreihin. Nenosen tie vei lopulta Mestiksen kautta JYPin liigajoukkueeseen, jossa mies iski parhaalla kaudellaan tehot 18=8=26.