Niko Peltola sopi Ässien kanssa vuoden jatkosopimuksesta

Niko Peltola jatkaa porilaisten väreissä myös ensi kaudella. Kuva: Jukka Rautio

Puolustaja Niko Peltola jatkaa Porin Ässien paidassa myös tulevan kauden. Ässien urheilutoimenjohtaja Jari Korpisalo hehkuttaa Peltolan olevan hyvin liikkuva ja monikäyttöinen puolustaja.

– Niko Peltola on meidän luottopakkejamme ja hän pelaa joka ilta isot minuutit, Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.

Huittisista kotoisin oleva Peltola on aiemmin urallaan pelannut Liigaa Ilveksessä, Jokereissa sekä Sportissa sekä KHL-liigaa Jokereissa. Kaudeksi 2016–17 Ässiin siirtynyt puolustaja pelasi viime kaudella myös neljä A-maaottelua. Tällä kaudella hän on tehnyt Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

– Oli helppo päätös jatkaa täällä. Tykkään todella Ässien organisaatiosta ja täällä on hyvätasoista toimintaa. Isomäessä on hyvät olosuhteet ja Ässille on hyvät kannattajat. Myös perhe on viihtynyt täällä ja kotipaikkakunta on lähellä, Niko Peltola kommentoi.

Ässien kausi jatkuu torstaina kotiottelulla KalPaa vastaan. Lauantaina vuorossa on puolestaan Satakunnan paikallistaistelu Ässät–Lukko.

– Lähdetään kääntämään kelkkaa. Pelaamisemme ei ole viime otteluissa ollut sellaista, kuin olisi pitänyt. Sitä lähdetään huomenna muuttamaan, Niko Peltola kertoi.