NHL-kiekkoilijoiden värikkäät Halloween-bileet - Rinne ja Saros vedätyksen kohteena

Pohjois-Amerikassa vietettiin tiistaina Halloween-juhlia, joihin kuuluu olennaisena osana mielikuvituksellisten asujen käyttö. Yhdysvalloissa Halloween on joulun jälkeen suosituin juhla - se näkyi ja kuului myös NHL-piireissä. 

Huikeimman tempauksen teki Nashville Predatorsin Nick Bonino ja hänen vaimonsa, jotka pukeutuivat kiekkofaneiksi ja lähtivät metsästämään omilta joukkuekavereilta nimikirjoituksia. Muiden muassa suomalaismaalivahdit Pekka Rinne ja Juuse Saros nielivät rapalan täysillä. 

Videon kuvasi viihdyttävistä tempauksista tunnettu puolustaja P.K. Subban, joka itse otti odotetusti ilon irti riemukkaasta juhlasta. 

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid pukeutui USA:n presidentti Donald Trumpiksi ja hänen tyttöystävänsä Lauren Kyle Melanie Trumpiksi. Asuvalinta herätti vähän ristiriitaisia reaktioita, ja McDavid joutui selittelemään sitä toimittajille. 

- Se on vain Halloween-asu. Se ei varsinaisesti tarkoita mitään, McDavid sanoi. 

Vaikka Trumpinkin ulkomuoto herättää jonkin sortin pelkoa, Montreal Canadiensin Jonathan Drouin oli satsannut tyttöystävänsä kanssa perinteisemmän tyylin hyytävään asuun. 

Kauneimman asun titteli menee Pittsburgh Penguinsin puolustajalle Kris Letangille ja hänen puolisolleen Catherinelle. Tosiaan, Letang on pelipäälle sattuessaan varsinainen kuningas jäällä.