Muusikkofanit tekivät HIFK:lle uuden kappaleen

Jere Marttila (vas.) ja Leo Hakanen olivat mukana, kun HIFK julkaisi ulkopelin siniset paidat. Pelaajat Lennart Petrell, Joonas Rask ja Miro Heiskanen.

Tunnetut HIFK-kannattajat Samu Haber ja Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo, Jere ja Jukka ovat julkaisseet hyväntekeväisyyskappaleen. Tulot menevät HIFK:n junioritoiminnan tukemiseen.

Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haber, Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen, Jere Marttila ja Jukka Soldan sekä tuottaja Erno Laitinen muodostavat yhdessä kokoonpanon 1897. Kokoonpano on tehnyt kappaleen ”Red White & Blue (Love it or Leave)”.

Se on alun perin Lynyrd Skynyrdin vuonna 2003 tekemä. Kappale on soinut HIFK:n kotipeleistä ja uusi versio siitä on kunnianosoitus jääkiekkoseuralle.

Kappaleesta julkaistiin tänään myös HIFK:n 120-vuotistunnelmaa nostattava musiikkivideo. Gabi Hakasen ja Juge Heikkilän ohjaaman videon työryhmässä oli mukana iso joukko HIFK-henkisiä tekijöitä.

Haberin kasaaman 1897-kokoonpanon jäsenistä Samu, Leo ja Jere ovat kaikki olleet HIFK:n seuratoiminnassa mukana juniorivuosina.