Mitä ihmettä? HIFK:sta tulee Stadin sinisiä – ainakin hetkeksi

Helsingin IFK pelaa ensimmäistä kertaa historiassaan pääsarjaottelun sinisessä pelipaidassa. Joulukuussa pelattavassa IFK:n ja Kärppien välisessä Helsinki Ice Challenge -ulkoilmaottelussa kotijoukkue juhlistaa Suomi 100 -ohjelmaa.

– Sininen on Suomen, Stadin ja IFK:n vaakunan väri. Haluamme kunnioittaa sinisellä pelipaidalla Suomen satavuotista itsenäisyyttä, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

– Tulossa on upea ilta, kun koko IFK-yhteisö kokoontuu Stadin taivaan alle juhlistamaan seuran 120-vuotista historiaa ja Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Aiemmin pelaamissamme ulkoilmaotteluissa olympiastadionilla ja Tampereen Sorsapuistossa on ollut mahtava tunnelma. Nyt IFK:n ja Kärppien kannattajilla ja ylipäätään jääkiekon ystävillä ja kaikilla helsinkiläisillä on hieno mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista tapahtumaa, kun sarjapisteistä pelataan juhlaottelussa Stadin taivaan alla, Valtanen mainostaa.

Ennen joulukuun matsin alkua yleisön virittää hyvään fiilikseen Haloo Helsinki!, joka esiintyy juhlayleisölle joukkueiden alkulämmittelyn jälkeen.

– Teemme kuluvalla kiekkokaudella näkyvää yhteistyötä IFK:n kanssa. Oli uniikki idea saada bändimme logo koko kaudeksi Helsingin jäähallin keskiympyrään. Tämä yhteistyö kiteytyy huikeaan Ice Challenge tapahtumaan Helsingin Kaisaniemessä, jossa soitamme vuoden viimeisen keikkamme jengien alkulämmittelyn jälkeen! kertovat Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen ja Jere Marttila. 

Tässä yhteydessä ei liene tarpeen erikseen korostaa, että suosikkibändin soittaja ovat olleet IFK:n kannattajia läpi elämänsä.