Mestiksen maalitykki saa liigakasteensa SaiPassa

Mestiksen tämän syksyn maaliahnein hyökkääjä Tomi Iso-Mustajärvi ja Santeri Vuoti siirtyvät Ketterästä yhden ottelun lainalle SaiPaan. 

Viime kaudella Ilveksessä nähty Vuoti, 22, on pelannut  tällä kaudella SaiPan paidassa yhden ottelun ja Mestiksessä yhdeksän. Ketterässä tehopisteitä on kertynyt 4+6=10. Liigakokemusta Vuotilla on 88 ottelua,  SaiPan lisäksi HPK:sta ja Ilveksestä.

Iso-Mustajärven, 25, tilille ei ole vielä kertynyt yhtään liigaottelua. Tamperelaislähtöinen keskushyökkääjä on kerännyt 11 Mestis-ottelussa tehopisteet 9+3=12. Urallaan Mestiksessä Iso-Mustajärvi on kerännyt 54:ssä ottelussa tehopisteet 18+15=33.

Iso-Mustajärven urakaari ehti kulkea ennen liigadebyyttiä Ilveksen ja Tapparan A-nuorten kautta Suomi-sarjaan.   Viime kauden seuran eli Ketterän lisäksi hän ehti kantaa KooVeen paitaa yli 60 ottelussa Suomi-kiekon kolmostasolla. 

Sarjassa sijalla kahdeksan majaileva SaiPa kohtaa perjantaina kotonaan sarjajumbon eli Jukurit. Joukkueiden välinen piste-ero on 11 pistettä – ja vieläpä niin, että lappeenrantalaisilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin mikkeliläisillä.