Marjamäki ryhtyi salamyhkäiseksi - "Näillä harjoiteltiin, mutta näillä ei välttämättä pelata"

Sergei Shirokovin torstaina torpannut Niko Mikkola lienee huilivuorossa huomenna. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Laajalla viiden kentällisen rosterilla Karjala-turnaukseen lähtenyt leijonalauma on päävalmentaja Lauri Marjamäen mukaan edelleen kokonaisuudessaan pelikuntoinen, vaikka kaikki pelaajat eivät perjantain jääharjoituksissa mukana olleetkaan.
Sivussa olivat Eeli Tolvanen, Jukka Peltola, Julius Junttila, Sami Lepistö ja Niko Mikkola.

- Oikeastaan kaikki olisivat halunneet jäälle, mutta muutamalle pelaajalle sanoin, ett nyt voi olla parempi tehdä fysiikkaharjoitus. Pelitahti on kaikilla ollut kova ja on sitä täälläkin, Marjamäki sanoi.

Huomisen pelaavaa kokoonpanoa päävalmentaja ei vielä vahvistanut, mutta yhden asian kuitenkin.

- Nyt harjoiteltiin näillä, mutta tämä ei välttämättä ole huomisen pelaava kokoonpano. Kuitenkin ne kenttäpelaajat, jotka eivät pelanneet Venäjää vastaan eilen, pelaavat huomenna Ruotsi-ottelussa, Marjamäki ilmoitti.

Hyökkääjistä mukaan tulevat siis Mika Pyörälä, Jani Lajunen ja torstaina 13. hyökkääjänä ollut Sakari Manninen. Puolustajista vastuuta saavat Mikko Lehtonen, Jesse Virtanen ja Jyrki Jokipakka.

Vaikuttaisi siltä, että Petri Kontiolan (laidoilla Eeli Tolvanen ja Jukka Peltola) ketju huilaa huomenna kokonaisuudessaan, mikäli hieman jalkaansa ontunut Julius Junttila on pelikuntoinen. Puolustajista lepovuorossa lienevät Lepistö ja Mikkola.

Ruotsi-ottelun aloittavan maalivahdin leijonat julkistaa pelipäivänä.