Maalinteon kanssa tuskaileva Otto Koivula: "Kun ei mene niin ei mene"

Otto Koivula rikkoi Lasse Lappalaista, ja SaiPa rokotti siitä ylivoimalla. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto
Otto Koivula rikkoi Lasse Lappalaista, ja SaiPa rokotti siitä ylivoimalla. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Ilves hävisi lauantain kamppailussa SaiPalle maalein 2-3, ja sen pudotuspelihaaveet alkavat pikkuhiljaa olla enää hyvin ohuen langan varassa.

Yksi Ilveksen tuskan kasvoista on ollut Otto Koivula, jonka pisteetön putki on kestänyt jo kuusi ottelua.

- Kyllähän tää ketuttaa aika paljon. Olisi pitänyt voittaa, kauden tärkein peli kuitenkin. Alku oli meiltä huono, otin itsekin tyhmän jäähyn, ja SaiPa rokotti siitä, Koivula manaa.

Koivulan edellisestä maalista on kulunut jo lähes puolitoista kuukautta. Maalipaikkoja on lähes joka ottelussa, mutta kiekko ei tunnu menevän sisään.

- Ei vaan oikein uppoa. Ei kai sille nyt mitään voi, Koivula sanoo.

- Tuuri on vähän ollut vastaan, enkä ole pelannutkaan tarpeeksi hyvin. Paikkoja on ollut, mutta pitäisi nyt vaan laittaa sisään. Mutta kun ei mene niin ei mene.

Koivula on pelannut viime ottelut Ilveksen nelosketjussa rinnallaan Juhani Tamminen ja Teemu Lepaus. Yhdistelmä saa usein aikaan komeita pyörityksiä, mutta tulossarakkeessa se ei näy riittävän usein.

- Meillä on ketjuna ollut sekä hyviä että huonoja pelejä, tasaisuutta vähän kaipaisi. Mutta hyvä siinä on pelata, taitavia kavereita ollaan kaikki. Mukavaa pelata sellaista iloista kiekkoa, että kiekko liikkuu ja ja äijät liikkuu, ei se siitä ole jäänyt kiinni. Pitää vaan olla terävämpi maalipaikoissa.