Lukon hylkäämä puolustaja siirtyy Ketterään

Konsta Mesikämmen siirtyy Ketterään. Kuva: Juha Sinisalo

Imatran Ketterä vahvistaa joukkueettaan puolustaja Konsta Mesikämmenellä ja hyökkääjä Valtteri Lipiäisellä.

Mesikämmen oli päättyneellä kaudella Lukon sopimuspelaaja, joka pelasi suurimman osan sesongista Mestiksen KeuPassa. Hän solmi raumalaisseuran kanssa vuosi sitten 1+2-vuotisen sopimuksen, mutta Lukko ei halunnut käyttää diilin optiovuosia.

- Liigan kynnyksellä oleva nuori puolustaja, jolla olisi ollut ottajia monella suunnalla. Tosi hienoa, että pelaaja valitsi Imatran ja Ketterän paikaksi mennä urallaan eteenpäin, kommentoi Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen seuran verkkosivuilla.

SaiPasta lähtöisin oleva Lipiäinen pelasi päättyneellä kaudella Heinolan Peliitoissa ja oli joukkueen paras pistemies tehoin 11+29=40.

Hän pelasi myös kaksi liigaottelua Lahden Pelicansin paidassa. Edellisellä kaudella Lipiäinen pelasi Espoon Bluesin A-nuorissa.

Ketterä on lisäksi solminut myös joukon jatkosopimuksia.

Maalin suulla torjunut Santeri Lipiäinen on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa. Lipiäinen pelasi runkosarjassa 28 ottelua torjuntaprosentilla 90.2

Puolustajista Ketterässä jatkavat Niko Kosonen, Markus Ovaska, Samuli Tanhua ja Sameli Ventelä.

Hyökkääjistä jatkosopimuksen ovat tehneet Toni Jalovaara, Valtteri Niemi, Erno Ripatti, Saku Viskari ja Samuli Vuokniemi

Ketterällä on lisäksi aiemmin solmittu sopimus kapteeni Jarno Lippojoen kanssa.