Lukko järjestää avoimen keskustelutilaisuuden - seuran johtoporras vastaa kansan kysymyksiin

Lukon kannattajilla on tiistaina mahdollisuus kysyä asioita muun muassa toimitusjohtaja Timo Rajalalta. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Lukko järjestää ensi tiistaina kaikille avoimen keskustelutilaisuuden.

Paikalla Äijänsuon jäähallin perinnetilassa ovat muun muassa Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi, toimitusjohtaja Timo Rajala ja liigajoukkueen päävalmentaja Pekka Virta.

Kiinnostuneilla kiekonseuraajilla on Lukon tarjoaman kahvikupposen ääressä mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavista asioista. Tilaisuus alkaa kello 12. 

– Päätimme järjestää tällaisen tilaisuuden, missä käymme läpi mennyttä kautta ja tulevaisuutta. Yhteistyökumppaneilla ja kannattajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Näin haluamme tuoda avoimuutta toimintaamme, Rajala taustoittaa.

Hieman pienemmässä mittakaavassa vastaavia tilaisuuksia on nähty ennenkin. Lukon päävalmentajista esimerkiksi Ismo Lehkonen kävi 2000-luvun alkupuolella vastailemassa kansan kysymyksiin Rauman torilla.

Rajala oli itse muutama vuosi sitten silloisen hallituksen puheenjohtajan Jari Laihon kanssa torilla keskustelemassa raumalaisten kanssa.

– Osaanotto oli silloin aika pientä. Toivotaan, että nyt ihmisiä tulisi paikalle enemmänkin, Rajala muistelee.

Lukon toimitusjohtaja on ottanut viikkorutiineihinsa tavaksi käydä hörppäämässä niin kutsutun toriparlamentin kanssa kahvit.

– Se oli ihan oma ideani, eikä siitä ainakaan negatiivistä fiilistä ole jäänyt, Rajala kertoo.

Rajala ei koe, että viikottainen kahvihetki torilla olisi häneltä mikään erityinen jalkautuminen kansan pariin.

– Omasta mielestäni en muutenkaan välttele julkisia paikkoja. Kuljen ”kansan parissa” joka puolella, hän täsmentää ja lainaa kysyjää.

– Aina, kun ihmisten kans­sa juttelee, niin tulee uusia näkemyksiä ja kokemuksia asioista.