Lukko ja Tomas Vincour tekevät tuttavuutta - "Pidetään nyt jäitä hatussa"

Tomas Vincour edusti päättyneellä kaudella HC Kometa Brnoa. Kuva: Vesa Pöppänen/All Over Press

Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, Tomas Vincour täydentää Lukon hyökkäyskaluston. Lukko ja Vincour ovat sopineet viikon mittaisesta tutustumisjaksosta.

Vincour, 27, saapuu Raumalle sunnuntaina ja on joukkueen mukana seuraavan viikon ajan. Mikäli tututustumisviikko johtaa molemminpuoliseen tyytyväisyyteen, tshekkihyökkääjä jatkaa Raumalla.

- Haluamme nähdä onko hän sen tyyppinen pelaaja, joka voi pelata meillä hyvän kauden ja auttaa sitä kautta tätä joukkuetta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo tiedotteessa.

Vincour on 191-senttinen ja 97-kiloinen hyökkääjä, joka on pelannut urallaan keskus- ja laitahyökkääjänä. Kaksi viimeistä kautta hän on edustanut kasvattajaseuraansa HC Kometa Brnoa.

Urallaan Vincour on pelannut 95 NHL-ottelua Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen väreissä. KHL:ssä hänet on nähty Ak Bars Kazanin ja Sibir Novosibirskin paidoissa.

- Painotan sitä, että pidetään nyt jäitä hatussa tämän uuden pelaajan kohdalla. Viedään asiaa terveellä maltilla eteenpäin, kunnes nähdään onko yhteistyö molempien osapuolten kannalta järkevä, Virta muistuttaa.