Kouvolassa vastakkain viikon takainen pakkipari

Viimeisimmistä 11 ottelustaan peräti seitsemän kertaa ylitöillä iltaa jatkanut KooKoo saa Kouvolaan vieraakseen melkoisia erikoisuuksia sisältävän Pelicansin joukkueen. Kouvolalaiset pääsevät peliin varsin stabiilissa tilanteessa.

KooKoon Emil Kristensen (kuvassa) ja Pelicansin Stefan Lassen olivat viikko sitten pakkipari ja tänään vastakkain Kouvolassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Illan erikoisuudeksi voi poimia KooKoon Emil Kristensenin ja Pelicansin Stefan Lassenin kohtaamisen. Viikko sitten kaksikko luuti pakkiparina Tanskan maajoukkueessa Itävallassa.

Lahtelaisriveissä nähdään toisena iltana peräkkäin liigadebytantti. Hyökkääjät Jesse Saarinen ja Aleksi Rekonen jatkavat tilapäisapuna pakkiosastolla.

Vain yhden ottelun kuudesta viimeisimmästään voittaneen Pelicansin puolustajista sairaslistalla ovat Mikko Kousa, Jordan Rowley ja Libor Sulak.

Pelicansin perjantaisen Lukko-kotipelin kokoonpanosta on pudonnut loukkaantunut Vadim Pereskokov, jonka paikan Roope Elimäen johtaman ketjun laidalla ottaa Petteri Haveri.

Alavudelta lähtöisin oleva Haveri, 22, kuittasi perjantaisesta ottelusta liigadebyyttinsä, vaikka peliaika jäikin puoleentoista minuuttiin. Haveri on pelannut kuluvalla kaudella Mestistä Heinolan Peliitoissa, mutta myös kolme peliä kakkosdivaria HC Giantsin väreissä.

Muutos merkitsee liigadebyyttiä ylimääräiseksi puolustajaksi ilmoitetulle 19-vuotiaalle lahtelaiskasvatti Jarkko Pynnöselle, jolla on takanaan vasta muutama miesten peli Peliitoissa.

Lahtelaismaalilla jatkaa tappiosta huolimatta hyvän ottelun perjantaina Lukkoa vastaan pelannut Joona Voutilainen.

KooKoo

Toni Kähkönen–Miikka Pitkänen–Patrick Bjorkstrand; Miro Keskitalo–Emil Kristensen

Malte Strömwall–Jan-Mikael Juutilainen–Michael Keränen; Niko Tuhkanen–Jake Newton

Anrei Hakulinen–Siim Liivik–Tomi Leivo; Jyri Niemi–Arttu Pelli

Ville Vainikainen–Mikko Virtanen–Toni Hyvärinen; Ville Järvinen (7. puolustaja)

Maalilla Juha Järvenpää (Oskari Salminen)

Pelicans

Aleksi Mustonen–Antti Tyrväinen–Jonne Jantunen; Juha Leimu–Stefan Lassen

Severi Lahtinen–Miska Siikonen–Iikka Kangasniemi; Casimir Jürgens–Nico Manelius

Petteri Haveri–Roope Elimäki–Jesse Mankinen; Jesse Saarinen–Aleksi Rekonen

Taavi Vartiainen–Hannes Björninen–Joonas Alanne; Jarkko Pynnönen (7. puolustaja)

Maalilla Joona Voutilainen (Janne Juvonen)