KooKoo-tähden Tampereen-visiitti kurinpitokäsittelyyn

Michael Keräsen perjantai-ilta viime kauden seuraansa vastaan ei mennyt kuin ruotsalaisessa kodin makasiiniohjelmassa. Peliä puidaan kurinpitodelagaatiossa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Liiga on asettanut KooKoon Michael Keräsen perjantaisen kurinpitodelegaation käsittelyyn. Keränen osui mailallaan aloitustilanteessa Ilves-sentteri Sami Sandellia 

Keränen oli ottelun jälkeen pahoillaan.

– Lapani osui Sandellia arkaan paikkaan. En tietenkään yrittänyt mitään tuollaista ja onneksi ei käynyt sen pahemmin. Häneltä tuli siitä pieni muistutus myöhemmin, mutta kai hän ymmärtää, etten tee tuollaista tahallani, Keränen kommentoi tilannetta Aamulehdessä.

Ilves otti playoff-viivalla olevien keskinäisestä kamppailusta 3–2-voiton tulikuuman ykkösketjunsa johdolla. Teemu Rautiainen (2+1) oli perjantaina illan hahmo, Sandell ja Ville Meskanen säestivät.

Tamperelaisten ykkösketju on tehnyt 14 viime kamppailussa yhteensä 46 tehopistettä. Vire on säilynyt – tai jopa parantunut – muutosten myötä. Trion kolmanneksi lenkiksi istutettua Rautiaista ennen ykkösnyrkissä hyökkäsi Eemeli Suomi. 

KooKoon etumatka tupsukorviin on enää kaksi pistettä (46–44). Kymmenentenä oleva Pelicans (59) on kuitenkin jo 13 pisteen karkumatkalla kouvolalaisista.