KooKoo sai pidettyä tanskalaispakkinsa - "Emil näki KooKoon parhaana paikkana kehittyä"

Emil Kristensen on ampunut KooKoolle seitsemän maalia tällä kaudella. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

KooKoo pystyi pitämään puolustaja Emil Kristensenin itsellään, sillä tanskalaispuolustaja on solminut vuoden jatkosopimuksen kouvolalaisseuran kanssa.

Lisäksi KooKoo on käyttänyt puolustaja Miro Keskitalon ja maalivahti Juha Järvenpään sopimuksiin sisältyneet kauden mittaiset optiot.

– Joukkueenrakennus etenee aikataulussa. Kaikkiaan olemme paremmassa tilanteessa kuin vuosi sitten tähän aikaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava Kristensen on pelannut oranssimustissa tällä kaudella 47 ottelua tehoin 7+9=16.

– Emil on kantanut puolustuksessa suurta vastuuta koko kauden ja täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset hienosti. Emil näki KooKoon parhaana paikkana kehittyä edelleen, mikä on meille iso asia.

Miro Keskitalo, 22, saapui Kouvolaan kesken kauden Turun Palloseurasta. Nuori puolustaja on pelannut KooKoon alakerrassa 36 ottelua lähes 20 minuutin ottelukohtaisella peliajalla ja tehnyt 1+8 tehopistettä.

– Miro on monipuolinen nuori puolustaja, jonka kehityskäyrä osoittaa ylöspäin. Hän sai tällä kaudella meillä kunnolla vastuuta ja vastasi hienosti huutoon. Näemme Miron luotettavana osana ensi kauden puolustustamme.

Maalivahti Juha Järvenpää, 28, missasi koko edelliskauden loukkaantumisen takia, mutta on tällä kaudella taas ottanut paikkansa maalinsuulta. Tuleva sesonki on Järvenpäälle jo neljäs peräkkäinen Kouvolassa.

– Vaikean viime kauden jälkeen Juha on palannut vahvana KooKoo-maalille. Varsinkin kauden ensimmäinen puolisko oli mieheltä erittäin hyvä. Ensi kaudella maalilla nähdään taas luotettava taistelija, joka antaa kaikkensa illasta toiseen.