KooKoo jatkoi toisen polven liigahyökkääjän sopimusta

Hyökkääjä Anrei Hakulinen ja maalivahti Samu Perhonen pukevat KooKoo-paidan ylleen myös tulevaisuudessa. Hakulisen jatkosopimus on kaksi- ja Perhosen yksivuotinen.

Anrei Hakulisen ura jatkuu kaksi seuraavaa kautta KooKoon väreissä. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto


Hakulinen, 28, pommitti kauden ensimmäisellä puolikkaalla 29 otteluun yhdeksän täysosumaa ja yhteensä 19 tehopistettä, ennen kuin leikkaushoitoa vaatinut loukkaantuminen päätti kauden joulukuussa. Kaudella 2016–17 maaleja syntyi 14 ja tehopisteitä. Hakulinen siirtyi Pelicansista Kouvolaan kesken kauden 2015–16.

– Anrei oli kiihdyttämässä kohti uransa parasta kautta siinä vaiheessa, kun loukkaantuminen katkaisi sesongin. Tunnemme miehen jo miltei kolmen kauden ajalta ja tiedämme, että ”Uma” tulee nälkäisenä takaisin, toteaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran tiedotteessa.

– Viihdyn KooKoossa todella hyvin ja olen saanut pelata lätkää omien vahvuuksieni kautta. Olen tosi iloinen kahden vuoden jatkosta. Haluan tuoda joukkueeseen sellaisen panoksen, joka auttaa KooKoon ensimmäistä kertaa playoffeihin, Hakulinen korostaa.

– Viime kaudesta käteen jäi luonnollisesti iso pettymys. Ilman loukkaantumisia uskon, että KooKoo olisi ollut kympin joukossa ja playoffeissa. Nyt olen joutunut katsomaan niitä pelejä television välityksellä, joten omien pelien ja syksyn odotus on kovassa vauhdissa.

Hakulinen palaa syksyllä peleihin täydellä teholla.

– Kuntoutuminen on sujunut hyvin ja noin kuukauden päästä ukon pitäisi olla taas sataprosenttisessa kunnossa, Hakulinen vakuuttelee.

Perhonen, 25, nosti kevätkaudella torjuntaprosenttinsa yli 91:n. Isokokoinen torjuja muodostaa tulevallakin kaudella veskaritandemi Juha Järvenpään kanssa. Perhonen torjui JYPille A-nuorten SM-kultaa. Ennen tuloaan Kouvolaan toissa kaudeksi hänelle kertyi tilastoihinsa liigapelejä HIFK:ssa, KalPassa ja HPK:ssa.

– Samu on tehnyt tunnollisesti töitä fysiikkansa eteen ja tulokset alkoivat näkyä tällä kaudella kaukalossakin. Hänestä on hyvää vauhtia kasvamassa voittava maalivahti Liigaan ja miksei jopa kansainvälisille kentille, Kultanen luonnehtii.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän treenejä ja ensi kauden pelejä, joissa otamme seuraavan stepin sekä henkilökohtaisesti että joukkueena kohti playoffeja, Perhonen sanoo.