KooKoo hankki energiaa Raumalta ja Lahdesta - "Tykkään pelata kovaa"

Toni Suuronen hämmentää ensi kaudella oranssimustassa paidassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

KooKoo on solminut vuoden pelaajasopimukset Toni Suurosen ja Kimi Koiviston kanssa. Energisistä laitureista Suuronen vaihtaa Kouvolaan Rauman Lukosta ja Koivisto Lahden Pelicansista.

– Olen pelaajana suoraviivainen ja tykkään pelata kovaa, mutta rooli kuin rooli hoituu. KooKoo jäi tältä kaudelta mieleen periksiantamattomana ja luisteluvoimaisena joukkueena, mikä varmasti sopii minulle mainiosti, Suuronen kommentoi tiedotteessa.

Suuronen on kymenlaaksolaisen kiekkokoulun kasvatti, joka on pelannut seitsemän edellistä kautta Rauman Lukossa. Viime kaudella hyökkääjä teki 56 ottelussa 5+3 tehopistettä, sitä edellisellä 59 pelissä 5+7 pinnaa.

– Suuronen on Kotkan Titaanien vahvan 1995-ikäluokan kärkinimi, joka on hienoa saada takaisin Kymenlaaksoon. Hän on työtä pelkäämätön taistelija, joka laittaa aina itsensä likoon joukkueen puolesta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen luonnehtii.

– Koivisto puolestaan on erittäin energinen hyökkääjä, jonka työmäärää ei tarvitse kyseenalaistaa. Hänellä on myös kyvyt tehdä tehokkaampaa tulosta Liigassa ja sikäli tuoda myös ratkaisuvoimaa hyökkäyspelaamiseemme.