Kontanneesta KooKoosta jatkosopimus neljälle

Toisen polven pääsarjakiekkoilija Anrei Hakulisen, 27, ura jatkuu Kouvolassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt KooKoo antoi synninpäästön neljälle menneellä kaudella joukkueessa esiintyneelle pelaajalle. Vuoden jatkosopimuksen saivat puolustajat Mikko Jokela ja ruotsalainen Robin Jacobsson sekä hyökkääjät Anrei Hakulinen ja Mikko Virtanen. Jatkosopimuksen teki myös maalivahti Juha Järvenpää, mutta jalkavamman takia koko runkosarjan missannut Järvenpää ei pelannut menneellä kaudella yhtään sarjapeliä.

- Juhan kausi päättyi epäonnisesti ennen kuin alkoikaan, mutta hän on ansainnut uuden mahdollisuuden. Muiden neljän pelaajan viime kauden tekemiseen olimme tyytyväisiä. He istuvat luonteeltaan hyvin myös ensi kauden joukkueeseen, kuvailee KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Järvenpään, 27, sopimuksessa on lisäksi optiokausi. Muiden sopimukset ovat yksivuotisia.

Kesken kauden Itävallasta Kouvolaan muuttanut kuopiolaiskasvatti Jokela, 37, on pelannut 659 runkosarjaottelua ja aloittaa jo 16. liigakautensa.

KooKoo kertoo seuralla olevan ensi kaudeksi 22 pelaajasopimusta, joista tosin vain 13 on tällä erää julkisia.

Maalivahti Samu Perhosella oli jo valmis sopimus ensi kaudesta. Puolustajista KooKoossa jatkavat myös Veeti Vainio ja toisen polven kouvolalainen liigapelaaja Arttu Pelli. Hyökkääjistöön kuuluvat myös Sami Tamminen, Toni Hyvärinen, Eero Savilahti, Jan-Mikael Juutilainen ja ainoana julkisista sopimuksista jatkon kevääseen 2019 asti omaava Jarkko Immonen.