Koivisto osui heti debyyttiottelussaan Sportille

Ässien ja Sportin välinen ottelu oli tiistaina suurelta osin vierailijoiden näytöstä. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta sen jälkeen vaasalaiset alkoivat hallita tapahtumia enenevässä määrin. Ässien suoritus ei saanut valmentaja Pekka Rautakallion suunpieliä ylöspäin. Kokenut luotsi oli erittäin pettynyt omiensa suorittamiseen 1–4 (1–0, 0–1, 0–3) -tappiossa.

– Ylimielistä ja anteeksiantamatonta tekemistä meiltä. Pelaajille tuli iso määrä kiekon menetyksiä, jotka eivät millään tavalla pelitapaamme kuulu. Tämä oli todella hyvä opetus joukkueelle, Rautakallio jyrisi.

Siinä missä Ässät oli täynnä epäonnistujia, Sportin leiristä onnistujia löytyi melkeinpä jokaisesta ketjusta. Teemu Henritius iski ensimmäisen maalinsa joukkueelle, ja tiistaina Lukosta joukkueen vahvuuteen liittynyt Henrik Koivisto osui debyytissään Sportin paidassa.

– Alku oli meiltä tahmea, mutta sen jälkeen hallittiin peliä. Se lämmittää, että Henritius ja Koivisto onnistuivat. Koivisto tulee olemaan iso pelaaja meille, Sportin valmentaja Tomek Valtonen totesi.