Jukka Peltola jättää paineilla retostelut muille

Tappara-kapteeni Jukka Peltola analysoi Tapparan ensimmäistä voitto-ottelua kevään 2018 finaalisarjassa pelin jälkeen ytimekkäästi.

- Hyvä peli. Kaiken kaikkiaan ehjä suoritus meiltä. Koko ajan prässättiin, ja saatiin tarvittavat maalitkin tänään, kuului Peltolan luonnehdinta ottelusta.

Kirvesrinnat ovat edelleen selkä seinää vasten, ja mestaruuteen vaaditaan kolmen voiton putki.

- Viime peli oli jo aika samanhenkinen, siinäkin pystyttiin painamaan päälle. Nyt ollaan löydetty se oikea vaihde, ja tiedetään että meillä on vielä vähän kiristääkin tietyissä jutuissa.

Peltola otti finaalien neljännessä osaottelussa pudotuspelien ensimmäisen jäähynsä, väkivaltaisuuskakkosen nujakoinnista Shaun Heshkan kanssa. Kokenut laituri ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, mistä tilanne lähti.

- Jätetään ne painit sinne jäälle, ei niillä tarvitse täällä enää retostella.

Tapparan kultajahti jatkuu huomenna tiistaina Oulun Raksilassa, jossa kärppälaumalla on seuraava mahdollisuus aloittaa kultajuhlat. Peltola on kuitenkin luottavainen joukkueensa iskukykyyn.

- Pala kerrallaan edetään. Huomenna laitetaan samanlainen latinki tulille kuin tänäänkin, niin kyllä me se voitto sieltäkin haetaan.