Juha Järvenpää pahoitteli ajattelematonta tekoaan ja lupasi ehjän mailan hyvitykseksi

Juha Järvenpäällä keitti tiistaisen KooKoo–Ässät-ottelun lopulla. 

Ässät onnistui maalinteossa pelin viimeisellä sekunnilla, mistä kimpaantuneena KooKoon värikäs veskari löi mailansa rikki maalitolppaan ja heitti mailansa yläilmoihin.

Mailanpätkä lensi suojaverkon yli ja osui päätykatsomossa istunutta mieskatsojaa käteen. Katsoja oli entinen pääsarjapesäpalloilija Esko Hussi, televisiosta tutun fitnessmalli Janni Hussin isä.

– Mailan heittäminen oli typerä temppu ja se kaduttaa. En yrittänyt heittää mailaa verkon yli saatikka osua sillä kehenkään. Olen pahoillani tapahtuneesta, Järvenpää sanoo KooKoon verkkosivuilla.

– Elän peleissä aina tunteella, mutta nyt ne läikkyivät liikaa yli. Pelasimme mielestäni todella hyvän pelin raihnaisella kokoonpanolla emmekä saaneet siitä palkinnoksi mitään.

Kasvattajaseuraansa Ässiä vastaan pelannut maalivahti on ollut yhteydessä Hussiin.

– Pyysin tekoa anteeksi ja juttelimme matsista hyvässä hengessä. Toivotin koko perheen paikalle lauantain viimeiseen kotiotteluun ja lupasin antaa hänen pojalle ihan ehjän mailan.

Tilanne eteni myös Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, eli Järvenpää voi saada tempusta pelikieltoa. Hänelle tuomittiin 35 jäähyminuuttia.

– Katsojien viihtyvyys ja siten myös turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Joukkue käsittelee asian sisäisesti ja päättää seuraamuksista. Jos Liigalta tulee pelikieltoa, niin hyväksymme sen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.