Jetsin ja Devilsin NHL-pelin kakkoserästä kehkeytyi kunnon kiekkokekkeri – Patrik Laine ja Joel Armia kutsuvieraslistalla

Winnipeg Jetsin ja New Jersey Devilsin välisen NHL-ottelun avauserä oli hiljainen: ei tilastomerkinnän tilastomerkintää.

Toistakin erä läpsyteltiin viitisen minuuttia ennen kuin alkoi tapahtua. Ja sitten vasta tapahtuikin.

Aikavälillä 25.51–29.41 kiekko löytyi maaliverkosta peräti viisi kertaa. Neljä maaleista oli isäntäjoukkue Jetsin tekemiä, joten yhtäkkiä tilanne oli 4–1 isännille.

Patrik Laine osallistui hulinoihin kauden kymmenenellä osumallaan ohjaamalla Nikolaj Ehlersin laukauksen maaliin. Tuolla osumalla Jets siirtyi 2–1-johtoon.

Joel Armia puolestaan oli mukana puolitoista minuuttia myöhemmin, kun isännät siirtyivät jo 4–1-etumatkalle. Hän sai Matt Hendricksin osumaan kakkossyötön.

19 sekuntia syöttöpisteensä jälkeen Armia näki parhaaksi ottaa kahden minuutin huilin kekkereistä, ja porilainen istui kiinnipitämisjäähyn.

Liekö rangaistus sisuunnuttanut Armiaa entisestään, koska erän lopulla Jets-nelosketju iski jälleen. Mathieu Perreault viimeisteli, Hendricks ja Armia alustivat. Jokaiselle merkattiin jo ottelun toinen tehopiste.

Winnipeg Jets johtaa New Jersey Devilsiä 5–1 kahden erän jälkeen.