Ilves täydentämässä pakistoaan kokeneella kanadalaisella

Ilves on tilkitsemässä takalinjojaan kokeneella kanadalaispuolustajalla. Kiekkoareenan tietojen mukaan seuran haaviin on tarttunut 33-vuotias Mark Flood.

Flood on pelannut kolme kautta KHL:ssä edustaen Lokomotiv Jaroslavlia, kroatialaisseura Medvescak Zagrebia ja Lada Toljattia. Kaiken kaikkiaan tilillä on 150 KHL:n runkosarjaottelua, joissa saldona 35 (11+24) tehopistettä.

Paras ja myös tehokkain KHL-kausi oli Zagrebissa 2014–15. Silloin Flood pelasi 60 runkosrajaottelua keräsi 8+15 tehopistettä.

Viime kaudella Flood puolusti itävaltalaisen Salzburgin riveissä. Tänä syksynä Flood on nähty yhdessä AHL-ottelussa Manitoba Moosen riveissä. Samassa seurassa pelaa myös JYP-lähtöinen puolustaja Sami Niku.

Flood on pelannut urallaan myös NHL:ssä. Kaudella 2011–12 hän pelasi 33 ottelua Winnipeg Jetsissä ja kaudella 2009–10 kuuden pelin verran NY Islandersissa.

Sarjassa sijalla 13 majaileva Ilves on päästänyt Liigassa eniten osumia. Omissa on soinut 22 ottelussa 82 kertaa eli yli 3,7 maalin ottelukeskiarvolla.

Toiseksi eniten osumia on isketty Sportin verkkoon. Vaasalaiset ovat päästäneet alkukaudella 74 maalia.

Maanantaina Ilves tiedotti tehneensä jatkosopimuksen hyökkääjä Juhani Tammisen ja valmentaja Olli Salon kanssa. Salo on parhaillaan alle 20-vuotiaden maajoukkueen matkassa Venäjällä.