Ilves järjestää sinivalkean illan – yleisö mukaan Suomi 100 -juhlallisuuksiin

Hakametsä tunnelmallisena. Viime kevään villi kortti -kierroksen valomeri oli näyttävä. Ilves-kannattajat valaisivat Hakametsän kännyköillään. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Tampereen Ilves järjestää tänään Suomen vanhimmassa jäähallissa ikimuistoisen Ilves-illan.

Sinisissä erikoispaidoissa esiintyvä kotijoukkue pyytää tunnelman luomiseen myös yleisön tukea. Vastaava valotempaus onnistui viime kaudella erinomaisesti ja loi Hakametsään tainomaisen atmosfäärin.

Numerolla 100 hyökkäävä Eemeli Suomi viilettää tamperelaisten tutussa ja tehokkaaksi osoittautuneessa kakkosketjussa Sami Sandellin ja Ville Meskasen rinnalla.

Ilves julkisti maanantaina puolustaja Mark Floodin loppukauden jatkosopimuksen. Seitsemässä ottelussa tehot 1+3 kerännyt Flood on osoittautunut tarpeelliseksi täydennykseksi runsaasti maaleja päästäneen Ilveksen takalinjoille. Lukkoa vastaan Flood puolustaa kakkosparissa Jarkko Parikan rinnalla.

Tampereelle vasta maanantaina saapunut tuore hyökkääjähankinta Bill Thomas ei pelaa vielä Lukkoa vastaan.

Lukko puolestaan esittelee yleisölle uuden NHL-taustaisen hankintansa Chris VandeVelden. Sen sijaan urallaan monista loukkaantumisista kärsinyt ja myös Ilves-paidasta tuttu Lauri Tukonen on tiistaina sivussa. Edellinen ottelu lauantaina Hakametsässä jäi loukkaantumisen vuoksi hyökkääjältä kesken.

Ilves–Lukko Hakametsässä klo 18.30