Ilves hakee täydennystä takalinjoilleen – Heikkilä: Puhelin piippaa koko ajan

Verkot vesillä. Ilveksen urheilujohtaja Kari Heikkilä pestasi tupsukorvien tolppien väliin täydennysta tekemällä sopimuksen Riku Heleniuksen kanssa. Seuraavaksi hakusessa on puolustaja. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ilves on täydentämässä joukkueensa takalinjoja ulkomaalaisella puolustajalla. 

– Katselemme koko ajan, se ei ole mikään salaisuus, mutta mitään varmaa tai valmista ei ole vielä tiedossa, urheilujohtaja Kari Heikkilä sanoo.

– Nimiä on ollut esillä aika paljon, mutta asioissa on aina monta muuttujaa, lokakuussa tehtävässään aloittanut Heikkilä sanoo.

Eri sarjoissa on viime päivinä nähty vilkasta pelaajaliikennettä. Heikkilän mukaan nyt on otollinen ajankohta pelaajavahvistuksen etsimiselle. 

– Puhelin piippaa koko ajan, kun tulee listoja pelaajista. Työttömiä pelaajia tuntuu olevan Eurooppa täynnä, Heikkilä sanoo.

Maaottelutauko olisi otollinen aika ajaa uutta miestä sisään joukkueeseen.

– Sehän tässä juuri onkin, että jos me otamme uuden pelaajan, niin otamme hänet koeajalle. Tässä kohtaa hän pääsisi harjoittelemaan joukkueen kanssa, kun ohjelmassa ei nyt ole pelejä, Heikkilä pohtii.

Maanantaina Ilves tiedotti tehneensä jatkosopimuksen hyökkääjä Juhani Tammisen ja valmentaja Olli Salon kanssa. Salo on parhaillaan alle 20-vuotiaden maajoukkueen matkassa Venäjällä.

Viime viikolla Ilves täydensi maalivahtiosastoaan omalla kasvatillaan Riku Heleniuksella.

Sarjassa sijalla 13 majaileva Ilves on päästänyt Liigassa eniten osumia. Omissa on soinut 22 ottelussa 82 kertaa eli yli 3,7 maalin ottelukeskiarvolla.

Toiseksi eniten osumia on isketty Sportin verkkoon. Vaasalaiset ovat päästäneet alkukaudella 74 maalia.