Ilomäestä loukkaantumisten runteleman Lukon kapteeni

Arttu Ilomäki johtaa nyt Lukon joukkoja kapteenina. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Lukko joutuu valitsemaan jo toisen kerran uuden kapteenin loppukaudeksi. Lukon alkuperäinen kapteeni Janne Niskala ja hänen korvaajakseen valittu Ville Vahalahti ovat loukkaantumisen takia sivussa.

Lukko kertoi sosiaalisen median tileillään tiistaina, että loppukauden kapteenin C-kirjainta rinnassaan kantaa hyökkääjä Arttu Ilomäki. 

26-vuotias keskushyökkääjä on johtajatyyppi paitsi pukukopissa myös kaukalossa. Hän on 13+22=35 tehopisteellään Lukon paras pistemies, vaikka oli itsekin loukkaantumisen takia tovin sivussa ja on pelannut vain 46 ottelua. 

Ilomäki nousi kapteenistoon vasta hiljattain Chris VandeVelden kauden päätyttyä loukkaantumiseen.

Ilomäki nousi suoraan kapteeniksi ohi koko kauden varakapteenina olleen Toni Koiviston. Uutena miehenä varakapteeniksi valittiin Teemu Ramstedt. 

Kapteeniston lisäksi Lukon kokoonpano uudistuu tiistain otteluun Jukureita vastaan. Ramstedtin laidoilla ykkösketjussa hyökkäävät esimerkiksi Heikki Liedes ja Juho Keränen. 

Eetu Koivistoinen ja Joose Antonen pääsevät hyppäämään katsomosta kokoonpanoon kolmosketjuun Peter Tiivolan laidoille. Katso ottelun kokoonpanot täältä